Wij helpen onze klanten om sneller, veiliger en slimmer te werken

Dit doen wij al sinds 2014, als een van de aller eerste drone service bedrijven in Nederland.

Over Dronepoint

Al sinds 2014 helpen wij onze stakeholders in het behalen van zowel actuele als toekomstige uitdagingen in de wereld van assetmanagement. Hierin geloven wij dat drones, software en artificiële intelligentie de beste weg vooruit zijn. We zijn juist daarom zo veel meer dan gewoon een drone bedrijf. We leveren end-to-end services waarbij we de nieuwste drone inspectie oplossingen en technologieën toepassen om het maximale uit iedere asset te halen.

Belangrijk is hierbij om data om te zetten naar informatie, en informatie te vertalen naar écht waardevolle inzichten. We zullen je dus niet zomaar achter laten met een hoop datasets; maar je voorzien van eenvoudige software en tools om visuele data te vertalen naar volledige asset-kennis.

Onze Partners 

HAL24k

Voor alle geavanceerde toepassingen omtrent artificiële intelligentie en voorspellend onderhoud werken wij samen met onze partner HAL24K. Opgericht in 2015, HAL24K is één van de meest vooruitstrevende Data Intelligence bedrijven van Nederlandse bodem. Met kantoren in Amsterdam, San Francisco en London helpen zij bedrijven, steden en overheden met het maken van betere keuzes in het kader van Opertiational Excellence. Geavanceerde data science technieken staan hierbij centraal, zoals machine learning en deep neural networks. Daarnaast is HAL24K, net zoals Dronepoint, gespecialiseerd in water, wegen en het spoor. 

Onze Certificaten

Het besturen van een drone is niet altijd even vanzelfsprekend; zo zijn er veel situaties waarin een drone niet zomaar het luchtruim mag betreden. Dankzij verschillende certificaten is Dronepoint tot het volgende in staat:

  • Vliegen in CTR gebieden: in civiel en militair luchtruim, waaronder Schiphol en andere luchthavens
  • Vliegen boven spoorlijnen en wegen met een maximum snelheid tot 80km/u

Uiteraard onder strikte voorwaarden, maar die kennen wij (net als de veiligheidsvoorschriften en luchtverkeersregels) als de binnenkant van onze broekzak.

  • Minimaal 3 km verwijdert van civiele- en militaire luchthavens
  • Tot maximaal 120 meter hoog en 500 meter ver
  • Altijd binnen zicht van de piloot
  • Minimale afstand horizontaal 150 meter

De volgende stap

Interesse om samen te werken? Neem dan gerust contact met ons op!