Inspirerende projecten van klanten

Lees over de uitdagingen van bedrijven uit verschillende sectoren, en hoe zij deze succesvol zijn overkomen door een combinatie van slimme toepassingen met drones, software en artificiële intelligentie.

Cover ASSET Rail

Hoe ASSET Rail bruginspecties efficiënter uitvoert met behulp van drones.

ASSET Rail voert jaarlijks talloze inspecties uit om de kwaliteit, veiligheid en beschikbaarheid van de Nederlandse railinfrastructuur te kunnen waarborgen. In samenwerking met Dronepoint is de Kamperlijnbrug in Zwolle per drone geïnspecteerd.

Hoe Hunze en Aa’s drones & AI toepassen in de strijd tegen het beruchte muskusratprobleem

Ondergrondse tunnelvorming is één van de grootste problemen waar waterschappen dagelijks mee worstelen. Rondom de Nederlandse dijken leven namelijk allerlei soorten dieren, zoals konijnen, mollen en muskusratten…

Cover GVB

Hoe de GVB de Noord/Zuidlijn sneller inspecteert met drones

De GVB is de welbekende openbare vervoerder van Amsterdam welke de stad dagelijks voorziet van de lokale metro, tram, bus en ferry’s. Nog niet zo lang geleden is de GVB de trotste eigenaar geworden van de lang verwachte metrolijn tussen Amsterdam-Noord en de Zuidas – beter bekend als de Noord/Zuidlijn.

 

Cover Balm bv

Betoninspecties op hoogte binnen een CTR: dit is hoe Balm dat aanpakt

Omdat de Belmer vrij dicht in de buurt ligt van Schiphol, hebben we te maken met een gecontroleerd luchtruim gebied. Binnen dit gebied dient elk soort vliegtuig, zowel groot als klein, ten alle tijden een tweewegscommunicatie te onderhouden met de luchtverkeerstoren.