Asset-viewer is cloud-based software om data visueel te maken en te vertalen naar waardevolle inzichten

 

Inspectie & Asset Management Platform

Start met het digitaliseren van jouw asset-portfolio: bewaar, visualiseer, analyseer, deel en operationaliseer inspectie data in één plek. Asset-viewer optimaliseert inspectie workflows aan de hand van visuele data en krachtige tools voor analyse. Het platform is ontwikkeld voor en door asset-managers, om betere keuzes te kunnen maken omtrent het managen en onderhouden van assets.

Visualiseer

Asset-Portfolio

Houd assets georganiseerd met asset-viewer. Registreer assets per locatie, en zoek, filter en bekijk jouw gehele asset portfolio.

Data Upload

Houd data sets georganiseerd en actueel door drone beelden direct te uploaden naar nieuwe of bestaande assets in jouw portfolio.

Data Vereiking

Voeg extra data toe aan nieuwe of bestaande assets, zoals satellietbeelden, blauwdrukken, Pdf’s, time-lapses, wat dan ook.

3D Modellen

Navigeer door een volledige digitale replica van een asset. 

2D Modellen

Bekijk en zoom in op gedetailleerde Orthofoto’s en 2D plattegronden.

Extra Sensoren

Visualiseer diverse data soorten zoals thermische beelden, LiDAR of grond radar.

Analyseer

Comparison Viewer

Analyseer hoe jouw asset in de loop van tijd veranderd, door asset data sets periodiek met elkaar te vergelijken in één overzicht.

Annotaties

Organiseer, categoriseer en filter waarnemingen met behulp van annotaties. Voeg ter verduidelijking zelf assessment labels en beschrijvingen toe. 

Inspection Viewer

Laat je creativiteit op de vrije loop met de ingebouwde toolbox: teken lijnen en figuren om aandachtspunten op een asset beter aan te duiden.  

Beeldherkenning en AI

Automatiseer inspectie processen aan de hand van artificiële intelligentie. Verhoog de efficiëntie en verlaag de kans op menselijke fouten.

Werk samen

Kennismanagement

Breng de juiste informatie en de juiste mensen samen in één digitale werk omgeving. Start met het bouwen van een historische database, vind antwoorden, ervaar meer context en maak betere keuzes met alle informatie binnen handbereik.

Team-access & Stakeholders

Stroomlijn communicatie, en bouw betere relaties met partners. Verleen veilig toegang aan andere zodat er nauw samengewerkt kan worden met jouw team, externe partners en klanten. 

Dashboard

Het dashboard geeft de meest recente ontwikkelingen weer over je asset portfolio, in combinatie met handige feiten en diagrammen. Iedereen is altijd op de hoogte van de nieuwste activiteiten die er echt toe doen.

Gebruikersrollen & Autorisatie

Pak de volledige controle en beheer rollen en toegangsrechten voor alle gebruikers.

Maak workflows

Integraties

Er zijn integraties mogelijk met systemen zoals SAP, ESRI en IBM Maximo. Hierdoor sluit asset-viewer naadloos aan op de huidige manier van werken.  

Definieer Workflows

Definieer gehele workflows, zoals bijvoorbeeld het goed- of afkeuren van een asset inspectie. Volg de vooruitgang en betrek de juiste mensen in het geval van een defect of probleem.

Personalisatie

Voeg het bedrijfslogo toe en pas de kleuren van het interface aan zodat deze overeenstemt met de bedrijfsidentiteit. 

Extra aanpassingen

Staat een bepaalde functionaliteit hier nog niet tussen? Neem gerust contact met ons op zodat deze ontwikkeld kan worden voor jouw bedrijf.   

De volgende stap

Geïnteresseerd hoe asset-viewer meerwaarde kan leveren voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor een live demo.