Voorbereidingen pilot luchtschachten GVB

Written by Christiaan Driessen

28 februari 2020

}
Leestijd: < 1 minuut

Samen met GVB zijn we bezig met de voorbereidingen om een pilot inspectie uit te voeren in de luchtschachten van de Noord-Zuidlijn. Deze inspectie voeren wij uit met een Elios 2 drone die uitermate geschikt is om te vliegen in besloten ruimtes.
Met zijn 10.000 lumen led lichten aan boord in combinatie met RGB en 4K camera’s zijn we in staat lekkages, betonrot en andere gebreken te detecteren. 

De inspectiebeelden importeren we in het softwareprogramma Asset-Viewer voor het maken van en visualiseren van een 3D model. Met deze software kan de inspecteur de inspectie uitvoeren vanaf zijn werkplek en meldingen maken bij gebreken. 

Meer informatie bekijk: Drone Inspecties 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *