Over ons

 

Meer informatie over DronePoint

DronePoint

is uw specialist voor het inspecteren van objecten, infrastructuren en locaties met behulp van Unmanned Aerial Vehicles, oftewel drones.
Wij bieden een totaal concept! Wij regelen het gehele traject, van het aanvragen van vergunningen tot het beschikbaar stellen van de data (foto’s, video’s of metingen) op uw website of portal. Ook is het mogelijk om de verzamelde data te verwerken in procesondersteunende software, zoals ProcessBuilder, om uw data nog beter te stroomlijnen en te gebruiken in uw organisatie.

Onze oplossingen en diensten

Wij bieden onze web oplossingen vanuit de Cloud aan, maar het kan ook binnen uw eigen infrastructuur ingericht worden. Wij voeren het project uit volgens de Wet- en regelgeving voor het gebruik van drones voor commerciële doeleinden.
Onze web applicaties zijn ontwikkeld volgens de laatste referentie architectuur en voldoen aan de richtlijnen van de moderne overheid.
Wij bieden diensten op het gebied van drone inspecties, controles en metingen. Daarnaast bieden wij ICT diensten aan voor (web)ontwikkeling, beheer en onderhoud, migratie en integratie, consultancy en opleiding.

Visie

De komende jaren zal de slimme verbinding van de nieuwe gegevensbronnen (drones en sateliet) met bestaande gegevens voor consumenten en bedrijven uiterst waardevol zijn. 

VCA gecertificeerd

Deze certificering geeft aan dat we veilig kunnen werken en daarbij rekening houden met het milieu en de gezondheid van anderen en onszelf.

Proof of Concept

Door middel van een laagdrempelige Proof of Concept onderzoeken wij samen met u de mogelijkheden van het inzetten van drones en de voordelen die dit tot gevolg kan hebben voor het bedrijfsproces.

Missie

Het verbeteren van uw bedrijfsresultaat. DronePoint helpt met het verzamelen, opslaan en presenteren van waardevolle informatie voor uw bedrijfsprocessen.
Heeft u een specifieke wens?
Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten!